Lastminute naar Malgrat de Mar

Wanneer je er nog even lekker tussenuit wilt, dan is een lastminute naar Malgrat een zeer aantrekkelijke optie. Door de jaren heen is dit pittoreske vissersdorpje uitgegroeid tot een levendige badplaats. De authentieke en sfeervolle dorpskern is gelukkig behouden gebleven.

In het centrum zijn leuke winkeltjes, kraampjes, terrasjes en restaurants te vinden. En dit alles op loopafstand.

Lastminute naar Malgrat inclusief een dagtrip

Een lastminute in Malgrat valt prima te combineren met een heerlijke dagtrip naar bijvoorbeeld Barcelona of het klooster van Montserrat. Langs de kust loopt een spoorlijntje waarmee je snel op je bestemming aankomt. Iets avontuurlijker is wellicht een jeepsafari, waarbij je heerlijk over bergweggetjes kunt crossen. Een vaartocht per catamaran is de ideale manier om meer van de schitterende kust te zien.

Malgrat de Mar heeft veel te bieden

Malgrat de Mar is ook uitstekend geschikt voor jongere kinderen. Het strand loopt zeer langzaam af in de zee en onder de vele pijnbomen is altijd wel een mooi plekje in de schaduw te vinden. Daarnaast vind je in de omgeving diverse aqua- en pretparken.

Malgrat de Mar staat bekend om het goede uitgaansleven en is dus zeer geschikt voor een jongerenvakantie. In het centrum en in de omgeving zijn diverse uitgaansgelegenheden, zoals De Carrousel, Don Juan en Opium te vinden. Kortom, een lastminute naar Malgrat biedt u zon, zee, strand, cultuur en uitgaan! Kijk meteen naar het aanbod van de reisaanbieders en ontdek de aanbiedingen!