Uitgebreid aanbod hotels Malgrat

Het type accommodatie in Malgrat de Mar is net zo veelzijdig als de badplaats zelf. Van een groot comfortabel appartementencomplex tot een klein knus hotel, Malgrat biedt een passende verblijfplaats voor ieder reisgezelschap. De meeste appartementen en hotels in Malgrat de Mar liggen aan of vlakbij het strand. Sowieso ligt alles in deze aantrekkelijke badplaats op loopafstand!

Hotels Malgrat: veel te bieden

Al naar gelang het aantal sterren beschikken de hotels over een veelvoud aan faciliteiten zoals een zwembad, whirlpool, zonneterras, wasserette, miniclub voor de kinderen, fitnessruimte, gameroom en een goed restaurant met een leuke bar. Daarnaast zijn sommige hotels in Malgrat de Mar ook ingericht op het ontvangen van minder valide mensen.

Voor ieder budget

Je kunt natuurlijk pal aan het strand verblijven, vlakbij de uitgaansgelegenheden of wat verder weg in een rustige omgeving. De hotels Malgrat Tropic Park en het Onabrava Hotel bieden luxe kamers, maar ook met een iets beperkter budget zijn er vele leuke hotels in Malgrat de Mar, zoals het Reymar hotel en Hotel Papi.

Zie je jezelf al lekker vakantievieren in deze leuke badplaats? Kijk dan snel naar het aantrekkelijke aanbod van de verschillende reisaanbieders!